Lähde unohtumattomalle teemaristeilylle kanssamme – Savonlinna-Risteilyjen kausi 2024 tarjoaa runsaan valikoiman risteilyjä, jotka vievät sinut läpi Saimaan sydämen ja sen upean saariston!

Kauden avaavat toukokuussa ainutlaatuiset norpparisteilyt, jotka suuntautuvat Pihlajaveden lumoavaan saaristoon. Tule kokemaan saimaannorpan salattu maailma ja tutustumaan näiden uhanalaisten veitikoiden elinympäristöön.

Juhannusaaton kokkoristeilyt kesäkuussa herättävät perinteet eloon: koe yöttömän yön taika ja juhannustaiat aivan uudella tavalla Saimaan aalloilla. Tämä on täydellinen tilaisuus nauttia kesästä ystävien ja perheen kesken, kun juhannuskoivujen tuoksu ja yötön yö kohtaavat kokkojen loisteessa.

Savonlinnassa oopperan ystäviä hemmotellaan erityisellä tavalla: nauti oopperailtoina elämyksellisestä risteilystä eteläisessä saaristossa maistellen laivan paikallisista herkuista koottuja pre-ooppera-annoksia, jotka on suunniteltu virittämään sinut illan oopperaesitykseen. Siirry sujuvasti laivalta suoraan illan oopperaesitykseen. Tämä on ainutkertainen tilaisuus yhdistää kaksi taiteenlajia – luonnon kauneus ja kulttuurin lumo.

Syksy tuo tullessaan sieniristeilyt, jolloin gastronomian ystävät pääsevät sukeltamaan syvälle sienien makumaailmaan. Saimi Hoyerin ja Jarkko Korhosen opastuksella opit tunnistamaan ja hyödyntämään metsän antimia aivan uudella tavalla. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus syventää ymmärrystäsi lähiruoasta ja luonnon tarjoamista mahdollisuuksista.

Lisäksi syksyllä risteilemme Oraviin valon juhlaan sekä nautimme jazzin tahdista Reine Rimon and her Hot Papas -yhtyeen seurassa.

Älä jää paitsi näistä ikimuistoisista hetkistä! Varaa paikkasi nyt ja anna Savonlinna-Risteilyjen viedä sinut risteilylle, joka rikastuttaa kesääsi taianomaisilla kokemuksilla.

Koe Saimaan upean saariston moninaiset kasvot ja makuelämykset! – varaa risteily jo tänään!

Risteilyt toukokuussa

Risteilyt kesäkuussa

Risteilyt heinäkuussa

Risteilyt syyskaudella

Risteilyt Heinäveden reitille ja Järvisydämeen

Loading...

Lisätiedot ja varaukset

Kiinnostaisiko risteily saaristoon?

Kiinnostaisiko risteily Savonlinnan ympäri?

Miten olisi täyden palvelun tilausristeily?

Tervetuloa risteilylle!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa