BÅTKRYSSNING I NYSLOTT
ÄR EN OFÖGLÖMLIG UPPLEVELSE

m/s IEVA ja m/s ELVIIRA

Åk på en kryssning i Nyslott

Välkommen ombord för att koppla av, kom och njut av din vistelse i Nyslott.

Vi har vackra rutter runt staden. Kom ombord och låt oss visa dig de vackraste vattenlederna runt den vackra sommarstaden.

Vi ger dig utmärkt service, skräddarsydda charterkryssningar eller en 1-timmes naturskön kryssning till Saimens skärgård eller en minnesvärd kryssning runt den vackra staden Nyslott.

Välkommen ombord!

Våra fartyg m/s Ieva och m/s Elviira

Ekologi har alltid varit en del av vårt rederi. Vi vill hålla fast vid att det omätliga värdet av ren natur kommer att åtnjutas av våra förfäder långt in i framtiden. Vi tar hand om det blå Saimen och återvinner allt avloppsvatten och släpper inte ut det i Saimen. Läs mer om vårt ansvar

Elviira

m/s ELVIIRA

m/s ELVIIRA rymmer upp till 115 passagerare och har gott om plats både inomhus och på soldäck. Inomhusfaciliteterna kan användas för middagar och möten för upp till 100 personer. Elviira är designat även för funktionshindrade och fartyget är utrustat med moderna konferensfaciliteter och ljudutrustning. m/s Elviira byggdes 2007.

Ieva_ja_Laitaatsilta_Savonlinnassa

m/s IEVA

m/s IEVA rymmer upp till 85 passagerare och har mycket utrymme både inomhus och på soldäck. Inomhusfaciliteterna kan användas för middagar och möten för upp till 65 personer. Ieva är utrustad med moderna konferensfaciliteter och ljudutrustning och byggdes 1991 och förlängdes 1996 när dess längd utökades med 4 meter.

Titta på 360-videon

Vad våra kunder har sagt

"m/s Elviira var det perfekta valet för vårt bröllop. Strålande väder, fantastisk mat och utmärkt service från första meddelandet – vad mer kan man begära.

Jag kan rekommendera detta till var och en och till alla!"

Kapten Piia Kinnunen och hennes besättning önskar er varmt välkomna ombord!

kapteeni ja miehistö

RING OSS

+358 50 517 3040

E-POSTADRESS

info@savonlinnaristeilyt.fi

BESÖKSADRESS

Nyslotts passagerarhamn

Satamapuistonkatu, 57130 Nyslott

Följ oss på sociala medier