BÅTKRYSSNING I NYSLOTT
ÄR EN OFÖGLÖMLIG UPPLEVELSE

m/s IEVA ja m/s ELVIIRA

Åk på en kryssning i Nyslott

Välkommen ombord för att koppla av, kom och njut av din vistelse i Nyslott.

Vi har vackra rutter runt staden. Kom ombord och låt oss visa dig de vackraste vattenlederna runt den vackra sommarstaden.

Vi ger dig utmärkt service, skräddarsydda charterkryssningar eller en 1-timmes naturskön kryssning till Saimens skärgård eller en minnesvärd kryssning runt den vackra staden Nyslott.

Tervetuloa laivaan!

Laivamme m/s Ieva ja m/s Elviira

Ekologisuus on aina ollut osa laivayhtiömme toimintatapaa. Haluamme pitää kiinni siitä, että puhtaan luonnon mittaamattomasta arvosta saavat esi-isien tapaan nauttia myös jälkipolvet pitkälle tulevaisuuteen. Huolehdimme sinisestä Saimaasta ja kierrätämme kaikki jätevedet emmekä laske niitä Saimaaseen. Lue lisää vastuullisuudestamme

Elviira

m/s ELVIIRA

m/s ELVIIRAlla on väljät sisä- ja kansitilat 115:sta matkustajalle. Aluksella on yhtenäinen tila ruokailuun ja kokouksiin 100:lle henkilölle. Elviira on suunniteltu esteettömään liikkumiseen liikuntarajoitteisille, ja se on varustettu nykyaikaisella kokousvälineistöllä ja äänentoistolaitteistoilla. Alus on valmistunut vuonna 2007.

Ieva_ja_Laitaatsilta_Savonlinnassa

m/s IEVA

m/s IEVAlla on reilut sisätilat 85:lle matkustajalle ja runsaasti katettua kansitilaa. Yhtenäistä tilaa esim. ruokailuun tai kokouksiin on 65:lle henkilölle. m/s IEVA on varustettu nykyaikaisella kokousvälineistollä ja äänentoistolaitteistolla. Alus on valmistunut vuonna 1991 ja saanut vuonna 1996 lisää pituutta 4 metriä.

Katso interaktiivinen 360-video

Mitä asiakkaamme ovat sanoneet

"M/s Elviira oli täydellinen valinta hääpaikaksi. Upea sää, erinomaista palvelua ensimmäisestä yhteydenotosta ja tietysti loistavaa ruokaa – enempää on hankala vaatia.

Tätä voi suositella kenelle tahansa!"

Kapteeni Piia Kinnunen miehistöineen toivottaa sinut tervetulleeksi laivaan!

kapteeni ja miehistö

SOITA MEILLE

050 517 3040

SÄHKÖPOSTI

info@savonlinnaristeilyt.fi

KÄYNTIOSOITE

Savonlinnan matkustajasatama
Satamapuistonkatu, 57130 Savonlinna

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa